5 dl melk
2 dl hvetemel
1 ts sukker
1 ts salt
1. Bland mel, sukker og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk røre uten klumper. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time (gjerne over natten).
2. Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
3. Når pannekaken er stekt på begge sider, legges de på et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen. Om du ønsker, kan du også tilsette litt kardemomme i pannekakerøren.
Vi gleder oss til pannekaker og jentekveld!
SvarSlettSom Amalie sier; da får ikke guttene lov til å være med!
:-)
Hun er helt herlig :) Digger den jenta :)
SvarSlett